Grondcontainer huren?

Bent u bezig met het vernieuwen van uw tuin en heeft u veel grondafval?
Dan bent u bij Container Nederland aan het juiste adres. Wij hebben verschillende maten grondcontainers die perfect bij uw klus passen. Dus… bent u na deze zomer helemaal klaar met uw arbeidsintensieve tuin en wilt u alle planten en bloemen vervangen door een ingebouwd zwembad? Of miste u het gehele jaar een zen-momentje in de tuin en wil u juist uw tuin vullen met nieuwe bloemen, planten en decoratie? Dan staan wij u graag bij in het afvoeren van uw afval. Werken in de tuin levert meestal namelijk veel tuinafval op. Tuinafval wat zonder een container niet makkelijk te verwerken is. Lees hieronder alle voordelen van een grondcontainer huren en ontdek waarom een container huren bij Container Nederland zo voordelig kan!

Met een grote grond container hoeft u er niet iedere keer tegenop te zien om een kleine aanhanger te vullen en naar het milieupark te rijden. Een grondcontainer bestellen kan eenvoudig online en hij zal voor uw deur neergezet worden, evenals weer opgehaald worden! Op werkdagen vóór 15:30 bestellen = de volgende werkdag bij uw geleverd. 

Een grondcontainer bestellen

Soorten containers

Mocht u (ook nog) een andere afvalstroom verwachten en is (enkel) de grondcontainer misschien niet wat u zoekt, dan kunt u via onze website nog allerlei andere soorten containers huren. Denk hierbij aan puincontainers, bouwafval containers, grofvuil containers, houtcontainers en groenafval containers. Ook deze containers huurt u in diverse formaten binnen slechts enkele muisklikken.

Welke omgevingen?

Wel toegestaan in de grondcontainer:

Niet toegestaan in de grondcontainer:

Voordelig een grondcontainer huren

Andere vragen over het huren van een container?

Heeft u nog meer vragen over het huren van een container? Of heeft u advies nodig bij het huren van een container? Dan verwijs ik u door naar ons contactformulier of via ons telefoonnummer: (085) 0645992.

Waar wilt u de container geplaatst hebben?

Scherpe all-in tarieven

Scherpe all-in tarieven zonder extra kosten

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestelproces en veilig afrekenen

Flexibele huurperiode

4 weken zijn standaard inbegrepen. Langer of korter huren? U bepaalt!

Zoeken